Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Αρχική σελίδα Δικτυακού Τόπου (Web Site) Βιβλιοθήκης
γραφικό
   
Αίτηση Δανεισμού Τεκμηρίων μετά από προηγούμενη συνεννόηση (ραντεβού)

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε ηλεκτρονικά από τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) τον δανεισμό τεκμηρίων, ο οποίος θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία που θα δείτε εδώ: Υπηρεσίες δανεισμού κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού). Επισημαίνεται ότι αυτή η διαδικασία δανεισμού θα γίνεται για όλο το διάστημα μέχρι τη λήξη των αντίστοιχων μέτρων και ρυθμίσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και παρέχεται σε όλα τα μέλη της ΒΚΠ.Οδηγίες:


  • Αναζητήστε τα βιβλία ή άλλο υλικό που θέλετε να δανειστείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης. Ο κατάλογος είναι προσβάσιμος σε 24ωρη βάση μέσω διαδικτύου (Internet).

  • Ελέγξτε στην "Κατάσταση - Status" των αποτελεσμάτων αναζήτησης για να διαπιστώσετε εάν τα βιβλία που θέλετε να δανειστείτε είναι διαθέσιμα για δανεισμό (Κατάσταση "Στο Ράφι"). Στη συνέχεια μεταφέρετε (με αντιγραφή ή πληκτρολόγηση) τα παρακάτω στοιχεία στο πεδίο "Στοιχεία τεκμηρίων (τίτλος, συγγραφέας, έτος έκδοσης, ραβδοκώδικας)" της παρούσας φόρμας.

  • Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει εάν τα βιβλία είναι διαθέσιμα και πότε μπορείτε να τα παραλάβετε. Θα είναι ήδη δανεισμένα στο λογαριασμό σας.

  • Δεν θα πρέπει να προσέρχεστε, εάν δεν ενημερωθείτε από το προσωπικό μας, ενώ κατά την είσοδό σας στη ΒΚΠ ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε, τηρώντας απαραίτητες αποστάσεις (βλ. αναλυτική διαδικασία δανεισμού μετά από ραντεβού).

  • Κατά την είσοδό σας στη ΒΚΠ ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, έως ότου κληθείτε στο γραφείο εξυπηρέτησης για να παραλάβετε τα βιβλία σας.

  • Εάν δεν προσέλθετε να παραλάβετε τα βιβλία την ημερομηνία και ώρα του συγκεκριμένου ραντεβού τότε θα ακυρωθεί ο σχετικός δανεισμός και τα τεκμήρια θα επιστρέψουν στο ράφι.

  • Για επιστροφές βιβλίων διαβάστε τις σχετικές οδηγίες εδώ.


Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από τη ΒΚΠ γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την απόδοση των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας(* πεδία υποχρεωτικής συμπλήρωσης)

Όνομα:*
Επώνυμο:*
Διεύθυνση e-mail:*
Τηλέφωνο (κατά προτίμηση κινητό ή σταθερό):*
Αριθμός Κάρτας Μέλους (barcode):*


Τεκμήρια προς Δανεισμό
Βιβλιοθήκη Εξυπηρέτησης:

Στοιχεία τεκμηρίων (τίτλος, συγγραφέας, έτος έκδοσης, ραβδοκώδικας):*

Προσοχή: Τα τεκμήρια που θέλετε να δανειστείτε πρέπει να υπάρχουν στην ίδια βιβλιοθήκη - τοποθεσία για να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε. Για τεκμήρια που βρίσκονται σε διαφορετικές βιβλιοθήκες - τοποθεσίες πρέπει να κάνετε νέο αίτημα και να επιλέξετε ως Βιβλιοθήκη εξυπηρέτησης αυτήν στην οποία υπάρχουν τα τεκμήρια.
   
Υποστήριξη χρηστών: | Βοήθεια - Οδηγός Υπηρεσιών | Επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη |
Αναζήτηση site - Πληροφορίες site - Γλωσσάρι - English edition Εικονίδιο μετάβασης σε νέο παράθυρο για το προφίλ Twitter της Βιβλιοθήκης Εικονίδιο μετάβασης σε νέο παράθυρο για το προφίλ FaceBook της Βιβλιοθήκης 
γραφικό